1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Hírek

ÉRINTETTEK KÖNYVBEMUTATÓ – 2020.09.07.

FaceBook

Az Érintettek Egyesület egy különleges, az elmúlásról szóló mesét mutat be az érdeklődőknek a - tervezett márciusi időpont helyett - 2020. szeptember 7-én!
Alexander Mackenzie: Humbert mackó szeret szundikálni. A mesekönyvvel első sorban, de nem kizárólag, a daganatos betegséggel vagy leukémiával diagnosztizált gyerekeket nevelő családokat szeretné támogatni az Érintettek Egyesület. Olyan családoknak, valamint az őket támogató gyógyítóknak ajánlja a könyvet, akiknek a növekvő túlélési esélyek ellenére is szembe kell nézniük a legnehezebbel. Humbert Mackó meséje számukra jelenthet segítséget, különleges útmutatót szülő és gyermek párbeszédéhez.

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Érintettek Egyesület KÖNYVBEMUTATÓ Az Érintettek Eayesület bemutatja Alexander Mackenzie HUMBERT MACKÓ SZERET SZUNDIKÁLNI című elmúlásról szóló mesekönyvét. 20r0. szeptember 7., 17:30-tól felolvasása kerekasztal-beszélgetés gyermekhospice kérdések-válaszok Mesterek és Módszertanok Háza 1077 Budapest, Wesselényi utca 73. erintettek.hu”