1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

A 2022-es Nemzetközi Gyermekrák Elleni Világnapon (ICCD) a Nemzetközi Gyermekrák Szervezet (CCI) és a Nemzetközi Gyermekonkológiai Társaság (SIOP) együtt lépnek a második szintre abban a 3 éves kampányban, amely világszinten hívja fel a figyelmet az egészségügyi szakemberek, a gyógyítók kulcsfontosságú szerepére a daganatos gyermekek túlélésében és életminőségének javításában.

A gyermekkori daganatos vagy vérképzőszervi betegséggel érintett családok az Érintettek Díjjal szeretnék kifejezni hálájukat gyógyítóiknak, akik kiemelkedően sokat tesznek a gyermekekért és családjukért. Az idei esztendőben Dr. Erdélyi Dániel, a SOTE II. számú Gyermekklinika hematológus szakorvosa, és Juhászné Elek Karolina, a SOTE II. számú Gyermekklinika gyermekápolója kapták az elismerést odaadó munkájukért.

Az Érintettek Egyesület által alapított Érintettek Díjjal szeretnék kifejezni hálájukat valakinek, aki kiemelkedően sokat tesz a daganatos gyerekekért és családjukért. Az idei esztendőben Fodor Éva pszichológus és Dr. Kállay Krisztián gyermekhematológus kapta az elismerést odaadó munkájukért.