1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Hírek

2022. december 10-én tartottuk meg az V. Érintettek Díjátadót, ahol nagy örömmel fejeztük ki hálánkat két különleges gyógyítónak, Dr. Zombori Mariannának és Bátori Andreának!

Dijatado3

A részletes beszámolót és az összes képet megnézegetheted, ha a Bővebben gombra kattintasz!

Bátori Andrea onkológiai szakápoló a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban a Gyermek Onko- haematológiai és Csontvelő Transzplantációs Osztályon. Az Érintettek Szülői Egyesület tagjainak egybehangzó véleménye alapján ő 2022-ben az Érintettek Díj egyik díjazottja, aki elhivatottan, hosszú évek óta segít abban, hogy a súlyos betegségben szenvedő gyermekek mielőbb meggyógyuljanak, és a kórházban töltött idejük kicsit könnyebben teljen.

Az interjúért kattints a kép alatt a "Bővebben" gombra!

Batori Andrea kep

Dr. Zombori Marianna főorvos, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, hematológus szakorvos a Heim Pál Gyermekkórházban. A doktornő 2022-ben az Érintettek Díj egyik díjazottja, aki hosszú évek óta elhivatottan küzd azért, hogy a vérképzőszervi betegségben szenvedő gyermekek mielőbb meggyógyuljanak, és teljes életet tudjanak élni.

Az interjúért kattints a kép alatt a "Bővebben" gombra!

dr. Zombori Marianna plakatkep

Idén is megrendezésre kerül az Érintettek Díjátadó Ünnepség, melynek keretében szeretnénk kifejezni a hálánkat két olyan gyógyítónak, akik kiemelkedően sokat tesznek a daganatos és leukémiás gyermekekért és családjukért. Fontosnak tartjuk, hogy ők is tudják, érezzék, hogy elismerjük a munkájukat, és hálásak vagyunk odaszánt tevékenységükért, mellyel a gyermekek gyógyulását segítik, és elviselhetőbbé teszik családjuk számára is ezt a nehéz időszakot.

Idei jelöltjeink a díjra Dr. Zombori Marianna és Bátori Andrea.

A díjátadó ünnepség 2022. december 10-én, szombaton délután 16 órakor kerül megrendezésre a budapesti Corvin Hotelben, ahol gyógyult gyermekek fellépése, közös gyertyagyújtás, kötetlen beszélgetés, és egy kis szeretetvendégség várja mindazokat, akik szeretnének részt venni rajta. 

A részvétel ingyenes, de kérünk szépen emailen jelezni a részvételről az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Szeretettel várunk mindenkit! 

Az esemény megvalósulását a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja, ezúton is köszönjük nekik!

 Díjátadó plakát 2022 1 min kicsi

2022. november 17-én délután fantasztikus hangulatú konferenciával indítottuk útjára az új utánkövetési honlapunkat, az utána.hu-t!

Az előadások egytől egyig érthetően, világosan, figyelmesen összeállítva kizárólag nekünk, gyógyultaknak és érintett családtagoknak szóltak! A résztvevők egyöntetű véleménye szerint felbecsülhetetlen segítséget jelentenek mindannyiunk számára.


Az előadásokat rögzítettük, hamarosan az utána.hu-n visszanézhetően lesznek minden érdeklődőnek, addig is böngésszetek az utánkövetési honlapunkon, érdemes!


Részletes beszámolóval is jelentkezünk hamarosan.
Hálásan köszönjük az érintett családok aktív részvételét, az előadó gyógyítóink jelenlétét, felkészültségét, ránk fordított energiáját (Gyermekgyógyítók), a Corvin Hotel Budapest valamint a Pro Filii Alapítvány támogatását és Posztós Csaba csodás képeit is!